12 Mart 2013 Salı

Yurtdışı Aksesuar Alışverişi

Herkese merhaba kızlaar :) 

Geçen gün instagram'da aldıklarımın birinin fotoğrafını paylaşmıştım şimdi sıra geldi yazısını yazmaya .Neler aldığımı sorarsanız pek bir şey almadım aslında : Deri bileklik , kolye , telefon küpesi ve yaka aksesuarı aldım :)



 İnternette gezinirken hep beğendiğim şeyler oluyordu ama bir türlü almaya cesaret edemiyordum bu sefer bunu yendim ! :)Bunları nereden aldığımı sorarsanız sitenin adı aliexpress.com . Site çindeki satıcılardan oluşuyor.


 Siteye üye olduktan sonra beğendiğiniz şeyleri sepete atıyorsunuz sonra bir tek ödemesi kalıyor . Oda pek problem değil açıkçası , ben normal kredi kartından çektirdim, site bunu kabul ediyor. 


Aldıklarımda 10 dolar sınırı vardı . Yani 10 doları geçmesi gerekiyordu aldıklarımın , zaten geçtiler :) Ayrıca kargoya para ödemedim .12 günde de elimde oldular süper bence ! :) 

Benim için çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu sizlere de göstermek istedim , var mı benim gibi yurt dışından aksesuar alışverişi yapan ? siz nerelerden yapıyorsunuz merak ediyorum :)

4 yorum:

  1. Çok güzel şeyler almışsın, güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bakıyorum hemen çekilişine :)

      Sil