21 Mart 2013 Perşembe

2013 İlkbahar / Yaz Makyaj Trendleri


2013 İlkbahar / Yaz defilelerinde podyumlarda şıklık yarışı yapan mankenlerin  makyajları da en az üzerlerinde taşıdıkları kıyafetler kadar yakın takibe alındı.

2013 İlkbahar Yaz Sezonu renklerin, çizgilerin, puantiyelerin, çiçekli modellerin hakim olduğu bir dönem. Bu birbirinden şık modellerle bürüneceğiniz şıklığınıza makyaj seçimlerinizin gölge düşürmemesine dikkat edin. Nasıl mı makyaj yapacaksınız? İşte Önerilenler:  
          

    
    Bu yazın şık bayanlarında kırmızı dudaklar, kalın kaşlar ve mavi gözler ön planda olacak.  Kırmızı dudaklı, kalın kaşlı ve mavi gözlü şık bayanların pudra seçimlerinde mat tonlarını tercih ettiğini de es geçmeyin. Bu sayede parlamadan uzak, sade ve az makyajlı bir görüntü elde edebilirsiniz.   

            

 Bu yazın makyaj favorilerinden bir diğeri ise 90’lar akımından geliyor. 90’lar akımının favorisi olan göz altlarının boyanması oldukça trend bir görünüm sağlıyor.  
  Tüm bunların yanı sıra biraz farklı makyaj yapmayı seviyorsanız, bu sezon makyaj uygulamalarına neon renklerininde hakim olduğunun müjdesini verelim. Patlayan Pembe dudaklar, yeşil eyelinerler ve daha bir çok farklılıklar… 
Makyaj malzemelerinin dudak uçurtan fiyatları için indirim arayışları içersindeyseiniz eğer, bu konuda size Mizu İndirim Kodu ve Evoria İndirim Kodu avantajlı seçenekler sunabilir. Göz atmanız da avantaj var!
                                    
                                                      Bu konuk makale indirimhediyeceki.com’a aittir.

2 yorum:

  1. Hım,evet golden rose'de yeşil simli eyeliner görmüştüm güzel gözüküyordu alınabilir,güzelde olur hani(=Teşekkürler bilgilendirme için güzel yazı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkli eyelinerlara bende bayılıyorum özellikle yeşil, mor , mavi süper duruyor gözde :)

      Sil