25 Mart 2013 Pazartesi

Karşılaştırma : Siyah Nokta Temizleyici Burun Bantları

Herkese Merhaba :)

Bugün gene bir karşılaştırma yazısı ile karşınızdayım. Karşılaştıracağım ürünler ise Watsons gözenek temizleyici burun bandı ve Cettua (gratis ) gözenek temizleyici burun bandı . 



Siyah nokta neredeyse hepimizin ortak derdi :/ Bu siyah nokta temizleyici bantlar ise derdimize bir nebze olsun çare olabiliyorlar. Fakat ben her ikisini birden çok seven birine daha rastlamadım . Genelde ikisini de denemiş olanlar birini daha çok seviyorlar . Bende bu yüzden ikisini birden karşılaştırmaya karar verdim :)


Öncelikle her ikisi de aynı görevi görüyor ve aralarında içerik olarak pek bir fark yok .Watsons burun bandı 10'lu şekilde satılırken Gratis olan 6' lı şekilde satılıyor . Bu durumu fiyat olarak karşılaştıracak olursak Watson'ın ki 5.99 TL iken Gratis'in ki 3.90 TL , bu konuda pek de bir fark göremedim ben açıkçası .

Kullanım farklarına gelecek olursak :
  • Watsonsınki daha yapış yapış yani buruna yapışması Gratisinkine göre daha iyi bence , bende Gratisinki hiçbir işe yaramıyor maalesef sadece yapıştırıp çıkartmış oluyorum :/
  • Watsonsınki daha yapışkan olduğu için çıkardıktan sonra mutlaka suyla yıkamanız gerekiyor Gratisinkinde ise bu söz konusu değil
  • İkisininde kokusu bence hemen hemen aynı rahatsız etmiyorlar . 
  • Şekil olarak Watsonsınki daha genişçe Gratisinki ise daha yuvarlak hatlı ve küçük.
Bendeki sonuca gelirsek ben Watsonsınkini kesinlikle daha çok sevdim . Benim siyah noktalarım biraz inatçılar kolay kolay yerlerini terk etmiyorlar bu burun bandı daha iyi yapıştığı için bunu daha çok seviyorum :) 

Siz hangisinden daha memnunsunuz ? Ya da ikisi de benim için aynı mı diyorsunuz ? :)

17 yorum:

  1. bana ikisi de etki etmiyor çok da fark yok aralarında yani..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dediğim gibi aslında içerik olarak da ikiside aynı ama watsonsın burun bandı bende bayağı bir etkili oluyor :)

      Sil
  2. Watsons'ınkini kullanmadım ama Gratis'de satılan bence başarılı. Yağ butonlarımı ile alıp götürüyor. Sende niye öyle bir etki yaratmış anlayamadım ama Watsons'da satılan burun bantları da denemem lazım sanırım...

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de cilt tipine ve yapısına göre farklılık gösteriyordur, bende çok şaşırmıştım herkes memnun kalıp ben kalmayınca ama maalesef öyle :/

      Sil
  3. ben daha önce başka bi ürün kullanmadım sadece missha nın bandını kullandım hiç bi faydası olmadı gerçekten etkili olan bi ürün varmı bu siyah noktalar için?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ıslak cildime uyguluyorum iyice yapışmasını sağlıyorum ama çok vıcık vıcık olmuyor haftada bir ya da iki kere uyguluyorum düzenli kullanımda çok büyük faydasını gördüm ama cildi her daim temiz tutmak da önemli tabii :)

      Sil
    2. teşekkürler canım denicem :)

      Sil
  4. Watsonsunkini almıştım canım ben duruyor az kaldı içinde zaten,genel olarak memnunum gratisinkini denemedim ama indirimde onuda alıp deneyeyim bi diyorum dün gratisdeydim sanıyorum 3,5tl idi fiyatı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence dene ikisinide çünkü biri mutlaka daha iyi geliyor cildine nedenini anlayamadığım bir şekilde :) Fiyatı düşmüş o zaman ara ara değişiklik gösterebiliyor fiyatlar :)

      Sil
  5. bende watson ınkini almayı düşünüyorum başka bir blogda öncesi ve sonrası fotosunu görmüştüm, gayet başarılı görünüyordu.
    cilt temizliği için doğal bir ürün olarak ne önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten bende de çok etkili oldu bu ürün keşke öyle fotoğraf çekseydim de gösterebilseydim :) Cilt temizliği için daha detaylı olarak mail atacağım size :)

      Sil
  6. İkisinide kullanan biri olarak Watsons diyorum, süper diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yehuu benle aynı fikirde olan biri daha çıktıı :)

      Sil
  7. peki burnunuzdaki tüyleri çekip aldımı bu bantlar ?

    YanıtlaSil
  8. peki nereden temin edebilirim?

    YanıtlaSil