26 Şubat 2013 Salı

Uzunca Bir Bekleyişten Sonra Ürünlerime Kavuştum

Herkese Merhabalaar ben gene alışveriş yaptımm :)

Geçenlerde bir e-mail aldım bunun üzerine alışveriş aşkım depreşti ama dedim en ufak ne varsa onu alacağım :) 

Yvesrocher internet sitesinden yaptığımız herhangi bir alışverişe so elixir parfümün 30 ml'si hediye ediliyordu, ben de merak ediyordum herkes çok övdüğü için o yüzden alışveriş yapmaya karar verdim .
Baktım baktım ne alsam dedim roll-on çok kullanıldığı için bir tane roll-on aldım :)

Gel gelelim almaz olaydım :( Yves Rocher çok memnun olduğum bir marka yanlış anlamayın hala da çok memnunum ama yurtiçi kargoya lanet ettim 5 günde :@ Kargom güyaa eve gelmiş bulamamışlar ihbar notu bırakmışlar ama gelen giden yok.. Şubeye gittim kargomu almaya tekrar dağıtıma çıktı dediler. Kadın benle dalga geçti desem yeridir. Sonra genel merkezlerini aradım şikayet ettim mail attım ama hiçbir işe yaramadı tabii. Şubeyi telefonla arıyorum açan yok . Sonra Yves Rocher Müşteri Hizmetlerini aradım sağolsunlar çok ilgilendiler benimle , onların sayesinde çözüldü olay :) Ama onlar da iki kere aradılar mail attılar bir sürü şey .. Kısaca yurtiçi kargo mu aman benden uzak olsun :)


Çok konuştum sizi yaptığım alışverişle başbaşa bırakayım :) İşte bu minicik çantaya atmalık so elixir parfümüm :) Kokusu bana bir yerlerden tanıdık geldi , hani etrafımda sıkan birisi var ama çıkaramadım :) Ama çok beğendim kokusunu , kadınsı bir koku onların tabiriyle . Alınabilecekler listeme eklendi .
Ürünün orijinal boyu 50 ml ve fiyatı 105 TL

Bu da alışverişimin toplu görüntüsü . Roll-on laos nilüferi kokulu, hafif temiz bir kokusu var kullandıktan sonra yazısı gelecek :)



 Ayrıca alışveriş yapan herkese kolye hediye ediyorlarmış çok hediyeli bir alışveriş oldu :)

Eğer siz de Türkiye'nin her yerinden Yves Rocher'den online olarak alışveriş yapmak isterseniz www.yvesrocher.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz :) 

Not : Benim bu kargo deneyimim tamamen buradaki şube ile alakalı tüm kargonun aynı kefeye konmasını istemem o yüzden . 

Benimle bıkmadan ilgilenen yves rocher yetkililerine tekrardan çok çok teşekkür ediyorum :)




4 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım.So elixiri bende çok seviyorum.:)
    Cosmo-trend

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim biraz ağır ama çok hoş bir kokusu var gerçekten :)

      Sil
  2. Yves Rocher sık sık ziyaret ettiğim ve alışveriş yaptığım bir marka olmasına rağmen o parfümü ben hiç denemedim, ama ne kadar çok beğenen var. En ksıa zamanda denemem lazım :)
    Güle güle kullan aldıklarını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Ben kolay kolay koku beğenmem ama bunu çok sevdim şuan kullanıyorum hala :)

      Sil