22 Şubat 2013 Cuma

Crystal Body Deodorant Stick

Herkese Merhaba :)

Bugün sizlere bahsedeceğim ürün yeni almış olduğum crystal body deodorant stick . Nedir bu ? diyecek olursanız hemen anlatıyorum :)


Tester boyunun fiyatı 5 TL 

Bildiğiniz üzere deodorantlarda aliminyum ve paraben kullanılması yüksek oranda kansere neden oluyor :( Bende çok uzun süredir bu konu üzerinde araştırma yapıyordum ve sonunda alabileceğim en iyi ürünün bu olduğuna karar verdim .
Bunun sebebi hem doğal olmasıydı hem de kanser tedavi merkezlerinden %100 onaylı olmasıydı . 

Bir müddet kullandım ve artık yorumlama vakti geldii :)

İlk olarak ürünü suyla ıslatıp kullanıyorsunuz ve aynı zamanda topuklarda da ayak kokusu önlemek amaçlı kullanılabiliyor . Ürün koltuk altlarınızı görünmez bir tabakayla kaplıyor ve böylece bakterilerin kötü koku oluşturmasını önlemiş oluyor. Ben denemek için tester boyunu aldım ama bir dahakine tam boyunu alacağım :)

Açıkçası ben ürünün bu denli başarılı olacağını düşünmüyordum fakat bende ter kokusunu %100 önledi . Terlemeyi önleme gibi bir iddiası yok çünkü terlemeyi önleyen deodorantların hepsi vücudumuz için çok zararlı :( Ayrıca allerjik bünyelerde de rahatlıkla kullanılabileceği yazıyor test ettim onayladım :)Deodorantı erkek veya kadın her ikisi de kullanabiliyor bu da çok iyi bir özellik .

Kabul ediyorum kullanması biraz zahmetli ama gerçekten çok memnun kaldım , sağlığımız için buna değer..
Bu arada beni twitterdan pembedudaklar olarak takip edebilirsiniizz :)

2 yorum:

  1. Nedense ben de hiç memnun kalmadım ter kokusunu hiç önlemedi sende işe yaramasına sevindim güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kişiden kişiye farklılık gösteriyor demek ki üzüldüm :(

      Sil