12 Nisan 2013 Cuma

Watsons Superdrug Besleyici Kil Maskesi / Çikolata

Herkese Merhaba

Watsons'ın bu çikolatalı maskesini bir çoğunuz görmüşsünüzdür. Maskeleri zaten bayılarak kullanan ben işin içine bir de çikolata girince çıldırmaz mıyım ? Çıldırırım :) Hatta maskeyi yememek için kendimi zor tutarım :)


Alırken sırf çikolatalı olduğu için alsam da itiraf edeyim
aldıktan sonra çok memnun kaldım . Ben normalde de kendim kilden maske hazırlayıp düzenli olarak kullanıyorum ama bunun verdiği etki de onunla hemen hemen aynı . Üstüne üstlük bir de çikolata kokuyor daha ne olsun :) 

Ürün tek kullanımlık fakat bana tek kullanım için fazla geldi . Fiyatı 0.99 kuruş

Genellikle banyodan çıktıktan sonra uyguluyorum yüzüme ve 10 dakika kadar bekledikten sonra ılık suyla yıkıyorum yüzümü. Bir canlılık katıyor yüzüme sanki temizliyor ne bileyim verdiği hissi seviyorum işte :) Ayrıca içerisinde paraben bulunmaması da benim için büyük bir artı . Bence kesinlikle denenmesi gereken maskelerden biri kendisi.

15 yorum:

  1. Çok seviyorum bu maskeyi,kokusu muhteşem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mis mis insanın gerçekten yiyesi geliyor maskeyi ! :)

      Sil
  2. 2tl yada 3 diye hatırlıyorum ben bunu indirimdemi aldın canım sen bunu 1Tl çok iyiymiş.Çileklisini denemiştim bende birdaha almam cildim kızardı ve kaşındı dediğin gibi ürün fazla fazla bir paketi 3 gün kullanırım(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kuzum geçen ay gittiğimde oradaki kızlardan biri dedi - ilk defa işe yaradılar hihoho:D - bende zaten sevdiğim için almıştım ama halen indirimde mi bilemiyorum :/ çilek çoğu kişide öyle reaksiyonlara sebep oluyor allerjik bir mevye allahtan daha fazla bir reaksiyon oluşmamış ucuz yırtmışsın :)

      Sil
    2. Sevin tabi normal fiyatı 3 müş bak bugün watsınsdaydım ama bakmak aklıma gelmedi ona,3 tane alırdım 1 tl olduğunu görseydim:=)Çekilişi kazanmana çok sevindim buarada güle güle kullan senden iyisi olamaz maşallah tütütü...Uff ivit pembişim ya:(annem hamileyken bende tonlarca çilek yimiş,bende çok fazla yedinmmi midem bulanır çilekten ne hikmetse,birde alerjik astımım o yüzdende reaksiyonizm oldu bende,benim gibi olanlar almasın çilekten diyorum (:

      Sil
    3. Bende geçen gün watsonsa girdim maskelerin önünden geçtim bakmayı unutuum :/ Çok teşekkür ederiim ben kazandığımı gördüm inanamadım bir daha okudum acaba gerçekten ben miyim diye hihih :)
      Benim de alerjik astımım var bazen diyorumki yakında havadan bile alerji olucam arada o duruma getiriyo dikkatli olmak lazım :(

      Sil
    4. Kendimizi kaybettiğimiz için unutma olayı çok normalleşti bende ciddi ciddi not defterim var yanımda minicik bakmassam birçk şeyi unutup dönüyorum eve(((:
      Geçmiş olsun bize diyorum Allah kimseyi astım yapmasın diyorum çok zor yaşamayan bilemez:/

      Sil
  3. Merhaba bu maskeyi denedim ve tek kelimeyle bayıldım. Hatta o kadar fazlaydı ki erkek arkadaşımla bir paketi beraber kullandık ona rağmen fazlaydı :) ayrıca soyulabilen bir maskesi var ki o benim vazgeçilmezim:) keyifli yazılar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence rahat 3 kişiye yetebilecek bir maske ben kullandıktan sonra buzdolabında saklıyorum :) o maskeyi hiç denemedim adı ne onun deneyeyim ? :)

      Sil
  4. Ben de alıyım yakın zamanda hem çikolata kokulu hem de işe yarıyormuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlaka al canım memnun kalacağına eminim :)

      Sil
  5. Sonunda almışsin bebisim benim dediğim gibi memnun kalmanada cok sevindim superdrug ürünlerine bayılıyorum zaten her ürünü ayrı bi guzel memnun kalmadığım ürünü yok diyebilirim özellikle hayvanlar uzerinde deney yapmayın buav tavşan logosu olan az markalardan Bu da benim icin en buyuk arti zaten
    Maske tek kullanımlik degil evet ben 1 defa yaptım sonra ablamla beraber yaptık dediğin gibi 3 kullanımlik resmen o yuzden bereketli bi urun eğer isimi devam ediyorsa bende alıyim çunku en son 3 liraya almıştım hemen kapmam lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem Türkiye'de çok büyük bir marka olmayıp hem hayvanlar üzerinde deney yapmamaları gerçekten diğer markalara örnek olmalı bence çünkü bu konu gerçekten hassas bir konu keşke bizim markalarımızın hepsinde de böyle hassasiyet olsa.. Ben geçen ay almıştım kuzucum bu ay hala indirimde mi bilmiyorum ama görürsem sana haber veririm :)

      Sil
    2. Fiyatları da cok uygun artık olarak deney yapmayanlara göre ve fiyata göre kaliteli malları var
      Tmm cnm ucuza bulursak haberleşelim :)
      Keske her kozmetik markası boyle olsa pahalı diye yanaşmıyorlar maalesef

      Sil
    3. Belki çok sonra olacak ama o günler de gelecek inanıyorum :)

      Sil