9 Nisan 2013 Salı

Minik Alışveriş

Herkese Merhaba 

Dün Watsons'a bakmak için girmiştim ama bir kaç bir şey alıp çıktım gene tabii ki , sizlere de göstermek istedim :)



Kalyon'un ojelerini çok merak ediyordum denemek için bir tane ondan aldım yakında yazısı gelecek :) ( 2.25 tl )
Flormar'ın bu rengine hasta oldum desem yeridir nasıl güzel bir oje öyle, almazsam olmazdı ! ( 1.95 tl )
Bir de seyahat için bu minik kapların olduğu setten aldım seyahatin dışında bazen az kalan ürünler için de kullanmak iyi oluyor bunları . ( 4.99 tl )

                                   Hepinize sevgiler..

9 yorum:

  1. o seyehat kaplarından bende alacaktım güya :D inşallah alacağım bir gün :) hayırlı olsun canım Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ben de öyle hep almak istiyordum ama çok gerekli bir şey olmadığı için insanın aklından uçup gidiyor hep :)

      Sil
  2. Flormar ojenin tonu bende de var ve nerdeyse birçok markanın aynı rengine sahibim:) eğer elinde yoksa essence 111 english rose colour&go kesinlikle dene ben bayılıyorum;) bu arada güzel bir blog tavsiyesi ziyaret etmelisin :)
    http://myworldinthebooks.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende öyleyim pembe oje koleksiyonu olacak yakında :) Essence'in o rengi yok bende en kısa zamanda alayım essence ojelere bayılıyorum zaten :)

      Sil
  3. Çok kullanışlı oluyor bu setler gerçekten,ojelerin rengide güzelmiş tam baharlık güle güle kullan sür cicileri.Watsonsda gördünmü bilemiyorum snopy'li seyahat seti var 12Tl'e bende ondan alacoğum tatlım,aklım onda kaldı bir
    türlüde alamadım anneler gününü bekliyorum indirim olsada olmasada o ürünü almak istiyorum(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim hayatım evet ya tam kasadan çıktım gidiyordum ki onu gördüm maviş maviş çok güzeldi aklım onda kaldı ama dedim artık almış bulundum bir daha ki sefere :(

      Sil
    2. Pembişleride var birde o mavişlerin canım,ama mavişleri daha hoşuma gitti içleri daha az gözüküyordu,koyduğumuz şeyin azcık gözükmesi yönünden güzel maviş rengi.
      Belki iner fiyatı daha iyi olur hem,ilk önce bana 5Tl demişlerdi kasada bıraktım 12tl olduğunu öğrenince:'(dikkat etmek lazım watsonsdaki kızlar yapıyor böyle hileler arada sıradada olsa!

      Sil
    3. Tam çıkarken gördümya pembişleri takılmamış gözüme demek ki :/ Fiyat açısından çok büyük fark var gerçekten biraz daha düşük tutsalar çok güzel olurduo yüzden şu an için denemelik bunları almakla iyi etmişim galiba :) Ben zaten orada çalışanlara pek güvenmiyorum ne dedilerse yanlış çıkıyor bir kere gratisdeki çalışan bana pudra diye aydınlatıcıyı satmaya çalışmıştı :D

      Sil
    4. :/Birde bilmiyorlar ürünler hakkında birşey canım cahiller o konuda anca yanına yaklaşıp sülüklük yapmaya çalışırlar (=

      Sil