6 Nisan 2013 Cumartesi

Giyim / Aksesuar Alışverişim

Herkese Merhaba :)

Yakın zamanda farklı yerlerden bir kaç ürün aldım sizlere de göstermek istedim , ben büyük numara ayakkabı giyiyorum ve bulmak gerçekten çok zor oluyor , bulduğumda da hiç kaçırmıyorum desem yeridir :) 
Belki bu post sizlere bu açıdan fikir verir , eğer faydalı olursa ne mutlu bana :)




İlk olarak C&A ' dan rengine de modeline de bayıldığım bu babetleri aldım . Hem çok hafifler hem de çok rahatlar şimdi iyi ki almışım diyorum :)  Fiyatı 25 TL eğer almak isterseniz halen var bu babetler C&A ' da .


İkinci olarak ise Deichmann'dan bu siyah topuklu ayakkabıları aldım :) Belki size göre klasik sıradan siyah bir topuklu ayakkabı bu ama benim için mücevher değerinde :) Bunların da fiyatı 39.90 TL. Eğer oturduğunuz şehirde Deichmann bulunmuyorsa şuradan online olarak alışveriş yapabilirsiniz :)



Bu siyah elbiseyi ise Tiffany'den aldım . Üzerimde duruşunu çok sevdim, sade ama güzel bir elbise . 19.90 TL gibi komik bir fiyatı var :)

Siz bu aralar neler aldınız ? :)



8 yorum:

  1. Merhaba,
    Babetine ben bayıldım canım.Kesinlikle çok şeker.Gözüm kaldı onda.Diğerleride çok güzel.Hepsini güle güle kullan canım :)

    benim blogumada beklerim seni,
    http://pamuk-sekeer.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim halen satışta zannedersem bulabilirsin :) Hemen bakıyorumm :)

      Sil
  2. Pembe babetlere bayıldım şahaneleeerrr :)
    happiestbride.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim severek giyiyorum bende hem görüntüleri güzel hem de çok rahatlar :)

      Sil
  3. Güle güle kullan canım :) Hepsi çok hoş =)

    YanıtlaSil
  4. babetlerin rengine bayıldım, siyah desen herzaman lazım demirbaş:)) CA ve deıchman her zaman uğradığım bir yerdir online satışı olduğunu öğrendiğim iyi oldu
    güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım benim :) Ben de kısa bir zaman önce fark ettim ama gerçekten çok iyi olmuş online satış yapmaları çünkü özellikle büyük numara bulmak Türkiye'nin her yerinde mümkün olmuyor maalesef :/

      Sil