16 Nisan 2013 Salı

Elf Mineral Moisturising Lip Tint

Herkese Merhaba

Bildiğiniz üzere bir süredir yurt dışı kozmetik alışveriş yasağı var ülkemizde ve bu durum herkesin olduğu gibi benim de son derece canımı sıkıyor :( Verdiğim fırça siparişinin yanında söylemiştim bu ruju şansıma geldi nasıl sevindim anlatamam .




Alırken pek bir beklentim yoktu , Verdiğim paranın kanser hastalarına gittiği yazıyordu , açıkçası almama en büyük sebep bu oldu . Onun dışında içerisinde paraben ve türevlerinin bulunmaması da artı bir yöndü ve attım sepete .

Ürün 2.8 gram ve fiyatı £3.50

Adı lip tint olarak geçiyor. Rujla Lip Balm arası bir yapısı var. Ne çok yapış yapış ne de çok kuru . Müthiş güzel tatlı bir tadı var bayılıyorum , rengi zaten tam benlik daha ne olsun :)


Çok kısa bir sürede yarısını bitirdim hatta şuan bitmek üzere ve ben çok üzgünüm bir daha alamayacağım çünkü :( Ama olur da Türkiye'de satışının yapıldığını görürsem hiç düşünmeden alırım çünkü benim için biçilmiş kaftan bu !

Ne olurdu şu markalar ülkemizde de satılsalardı:(

4 yorum:

  1. Her yerde bilindik markalar görmekten bende bıktım Allah'tan gratis fln açıldı da farklı urun getiriyorlar arada bi işimize yarıyor
    Cok güzelmiş rengi cnm sanada cok yakışmış gule gule kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım o kadar güzel drugstore markalar var ki bilmediğimiz umarım hepsini görebiliriz tek tek :)
      Çok çok teşekkür ederim bayılarak kullanıyorum :)

      Sil
  2. çok doğal görünüor, sevdim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o doğal görüntüsüne bayılıyorum ne ruj ne de lip balm , keşke buradaki markalarda da olsa böyle şeyler :/

      Sil