4 Nisan 2013 Perşembe

Cilt Bakımı - İstanbul Fit Center

Herkese Merhaba 

Twitter'da takip edenler görmüşlerdir geçen hafta sevgili Nimo'nun çekilişini kazanıp İstanbul Fit Center'a cilt bakımı için gittim :)


 Nişantaşı Rumeli Caddesinin hemen girişinde İstanbul Fit Center yeri çok kolay ! :) Fakat girişinde herhangi bir tabela olmadığı için acaba doğru yere mi geldim diye çok tereddüt ettim siz giderseniz etmeyin evet doğru yerdesiniz :)



Kapıdan içeri girer girmez tam anlamıyla ferah bir ortam karşılıyor sizi, bir de gülen yüzler :) O kadar içten ilgilendiler ki benimle sırf bu yüzden bile giderdim yani oraya .


Bekleme salonunda otururken kendimi evde oturuyormuş gibi hissettim bir an :) Geniş pufidik koltuklar , önümde televizyon , dergiler e bir de hoş sohbet olunca böyle olması normal galiba :)


Ortamdan çok bahsettin içeriğe geç dediniz duydum ! :) 


Cilt bakımı denince benim de en önem verdiğim şeylerden biridir temizlik . Çünkü cilt bakımı sırasında gözenekleriniz açılıyor ve cildiniz mikrop kapmaya hazır hale geliyor ister istemez. Bu anlamda da içiniz rahat olsun gerçekten çok titiz çalışıyorlar .



İlk olarak cildim temizlendi daha sonra peeling yapıldı . 15 dakika kadar buhar banyosu yapıldıktan sonra siyah noktalar temizlendi ve kil maskesiyle bakımım sonlandı :) Böyle kolayca anlattığıma bakmayın gerçekten bizim evde yaptığımızla profesyonel ellerin yaptığı bir olmuyor.


Kil maskemin kurumasını beklerken Lenf Drenaja girdim  bir yandan da Kezban hanımla sohbet ettik :) Lenf Drenaj ne derseniz sitelerinde şöyle tanımlamışlar : 
Özellikle selülit, lokal zayıflama ve vücut sıkılaştırma programlarında sonucun kalite ve kalıcılığını arttırmak için uygulanan yöntemdir. Prosör adı verilen bir cihaz ile gerçekleştirilen bu yöntem ayak parmak uçlarından itibaren bele kadar uygulanan yoğun bir masaj tekniğine dayalıdır. Sistemin en önemli özelliği vücutta lokal fazlalık ve selülite yol açan ödem ve toksinlerin atılmasını ve dolaşım sisteminin düzenlenmesini sağlamaktadır.

Lenf Drenaj da benim için değişik ve güzel bir deneyim oldu :)


Cilt bakımını yaptırdıktan sonra akşama kadar cildinizde yer yer kızarıklıklar oluyor  bu sebepten yüzünüze dokunamıyorsunuz ve kimseyle öpüşemiyorsunuz . Benim kızarıklıklarım akşama doğru geçti . Ama asıl sonucu ertesi gün gördüm :) Bu kadar etkili olacağını gerçekten beklemiyordum . Beni kim görse yüzünde bir ışıltı var diyor bende kihkihkih gülüyorum şu günlerde :)

Gerçekten çok memnun kaldığım bir deneyim oldu benim için , bundan sonra da mutlaka cilt bakımını ihmal etmeyeceğim . Sevgili Nimo'ya ve İstanbul Fit Center'a bir kez daha teşekkür ediyorum bana bu güzel deneyimi yaşama fırsatı sağladıkları için :)

Not :İstanbul Fit Center'a http://istanbulfitcenter.com/ adresinden ulaşabilirsiniz .

2 yorum:

  1. Bende dün cilt bakımımı yaptırdım orda çok memnun kaldim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa keşke karşılaşsaydık ya da aynı gün gitseydik hem tanışmış olurduk :/

      Sil