15 Nisan 2013 Pazartesi

Bebak Acı Badem Sütü

Herkese Merhaba 

Bugün sizlere çocukluğumdan beri kullandığım bu acı badem sütünü tanıtacağım :)



Aslında bu ürünü çok uzun yıllardan beri kullanıyorum ama düzenli olarak kullandığım bir ürün değil kendisi yani dönem dönem elim gidiyor sonra unutuyorum bir kenarda .


 Benim için bir çok işlevi var bu sütün ; Kışın yüzüm gergin ve kuru olduğunda tüm yüzümü bununla temizliyorum , genellikle göz makyajımı çıkarmada tercih ediyorum - hem içerisinde acı badem olduğu için kirpikleri de beslediğini düşünüyorum - , bazen de ellerim kuru olduğunda ellerimi nemlendirmek için kullanıyorum . 

Ürün 215g kullanım ömrü 12 ay ve fiyatı 6.95 tl .


Makyajımı temizlemek için bir fındık tanesi kadar makyaj temizleme pamuğuna döküyorum ve makyajımı siliyorum. Eskiden ağız kısmı daha farklıydı çok kullanışlı olmuyordu yenilerinde kapaklı yapmışlar bence daha kullanışlı olmuş. Özellikle cildiniz kuruysa çok güzel bir nemlendirme sağlıyor. Benim cildimin kuru olduğu dönemlerde kesinlikle yağlandırma yapmadı. Gözlerimde herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmadı. Elimin altında sürekli olan kurtarıcı bir ürün seviyorum bu yüzden kendisini :) Tek olumsuz yanı içerisinde paraben olması , bu konuda hassas olanların kullanabilecekleri bir ürün değil maalesef :/  

11 yorum:

  1. benim favori ürünlerimden biridir bu her daim dolapta bulunur.. makyaj temizlemek için en iyisi bu bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle cildin kuruduğu zamanlarda üstüne tanımıyorum :)

      Sil
  2. Tüm cilt tipleri için yazıyor,benim cildimde karma nasıl olur diye düşünmüştüm almadan önce şuanda diadermine kullanıyorum yüzümü acaip rahatlatan ve güzel bir süt,bu eskiden beridir mevcut olan bir marka sanırım diadermineden sonra bunu alıcam acı bademin yararının tatlı bademe göre çok iyi olduğunu bilirim.
    Güle güle kullan cildin hep ışıldasın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın değil ama kışın ve sonbaharda rahatlıkla kullanabilirsin bence hiçbir probleme yol açmadı bende :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Diadermine bitince kışa doğru anca zaten ozaman denemek istiyorum.Yüzde kıl oluşumuna sebebiyet vermiyor demi ya?hani badem falan içeriyorya mazallah(:

      Sil
    3. Bende öyle bir probleme yol açmadı kuzum :)

      Sil
    4. Heralde bendede açmaz tatlıkom yani inş açmaz :))

      Sil
  3. bunu denemek istiyordum ben de, tanıtman iyi olmuş, elimdekiler bitince almalıyım hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyince yorumlarını bana da bildirirsen sevinirim , ben de merak ediyorum sizdeki sonuçlarını :)

      Sil
  4. Yorum yazmıştım ama sanırım spama düştü
    Bende severek kullanıyorum ellerime kullanmak hic aklıma gelmemişti guzel fikir deniycem
    Ayrıca bebak artık ambalajlarına hayvanlar uzerinde test yapmadığını belli eden tavşan logosu da koyuyor yeni serilerde var makyaj mendiline de guzel diyorlar denemek lazım bende el kremide var super nemlendiriyor hafif yağlı yapısı var yaralarıma da kullanıyorum memnunum

    YanıtlaSil
  5. Yok yok bu hafta vize haftamdı yoğunluktan bakamadım kuzum kusura bakma :( Ellerine de bir dene bakalım ne etki verecek bende sonuç güzel ama biraz yağlı :)
    Benimkinin üzerinde yok ama şuan öyleyse çok sevindim seviyordum zaten bir kat daha arttı sevgim ! :)
    Makyaj temizleme mendilinden memnun kalmayanlar çok diye denemedim ben ama sen memnun kalırsan bende denerim kuzum :/

    YanıtlaSil