11 Nisan 2013 Perşembe

Bir Bardak Mutluluk #1

Herkese Merhaba 

Ben değişik bitki çaylarını denemeyi çok seviyorum ,gözüme çarptıkça alıp denemeye çalışıyorum . Sizlerle de bu bitki çaylarını tek tek paylaşmak istedim :) İlk tanıtacağım çay Doğadan Tarçın Portakallı.



Bu çayda beni en çok kendine çeken şey içerisinde tarçın bulunduruyor olması.
Bildiğiniz üzere tarçının kan şekerini dengeleme gibi bir özelliği var ve bu sadece diyet yapanlar için değil hepimiz için çok önemli bence . 

İçerisinde 20 adet poşet çay var ve fiyatı 3.95 TL
Tarçının yanına aroma vermesi açısından portakal koymuşlar hoş bir aroması olmuş bence. Ama en güzeli sadece portakalın aromasını değil içerisindeki c vitaminini de alabiliyor olmanız . Bunu da içerisine ekinezya koyarak sağlamışlar ve bence çok güzel olmuş :) Daha çok kış ayları için tüketilebilecek gibi gözükse de damak zevkine göre değişebilecek bir durum bence bu .Eğer portakal ve tarçını seviyorsanız bir şans verebilirsiniz bu çaya :)

6 yorum:

  1. Mmm mis gibi kokuyordur eminim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok güzel kokuyor daha kutunun kapağını açar açmaz koku alınabiliyor :)

      Sil
  2. İkisini de delicesine severim! Ama bunu denememiştim, zencefil limon denedim bende, o da güzel ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zencefil limon bende çok severim :)Bunu da bir dene bence :)

      Sil
  3. Zayiflama caylari iciyorum bende ama cogu rezalet bir tek portakalli yesil cayı beğendim portakal her seye tat katıyor kesinlikle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hepsinin tadı kötü olduğu için bende böyle aromalıları tercih ediyorum genelde ama tansiyonumu düşürdüğü için yeşil çay içemiyorum maalesef :/

      Sil