22 Haziran 2013 Cumartesi

Blog Satışı #1 -- Satıldı

Bu sene benim için tam anlamıyla sivilce tedavi senesi oldu maalesef :( Bir süre ilaç kullandım sivilce tedavisi için bildiğiniz üzere tam o süreçten önce La Roche Posay'in Effaclar Duosunu almıştım fakat çok az bir miktar kullandıktan sonra tedaviye başladım o da haliyle kaldı ortada :/ Şu sıralar ise Bioderma ve Lycoris Placenta ürünlerini kullandığım için bunu kullanmaya elim gitmiyor . 



Fotoğrafta işaretli yere kadar kullandım %70'i duruyor . Fiyatı 20 TL. Almak isteyen olursa pembedudaklar@gmail.com ' a mail atabilir. Belki kullansam çok iyi sonuç alacaktım ama dediğim gibi kullandığım ilaçlar ve başka ürünler olduğu için buna sıra gelmedi .. 

NOT: Kargo ücreti size aittir.

2 yorum:

  1. Merhaba, kullandığın kadarıyla nasıl etki verdi? Jel mi krem mi? Ve sorunlu bölgeye mi yoksa tüm yüze mi uygulanıyor?
    Daha dün akşamüstü bu ürünü inceliyordum dermokozmetik satan sitelerde:)))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısına jelle krem arası diyebilirim .Beyaz renkli ve çok sıvı bir kıvamı var . Ben çok uzun bir süre kullanmadım ama sivilceli bölgeye uyguladım ve içeride var olan sivilceleri yüzeye çıkardı . Bloglarda okuduğum kadarıyla o aşamadan sonra da tedavi ediyormuş fakat ben ilaç tedavisine başladım o aşamayı göremedim :)

      Sil