7 Kasım 2011 Pazartesi

Rival De Loop Rujlar

Bu postu zaten yapıcaktım fakat sevgili Selen sorunca daha önce yapmaya karar verdim, hemde ona alışverişinde küçük bir fikir vermiş olurum diye. Öncelikle uzuun zaman Rossmann'ın İstanbul'a gelmesini bekledikten sonra oradan ilk olarak almak istediğim şey bu rujlardı. Çünkü birçok blogger arkadaşımız bahsetmişti bu rujlardan .. 
İlk olarak izlenimlerimi söyleyecek olursam dudağıma peeling yapıp sürdüğümde sonuçtan memnundum :) Fakat benim dudaklarım çok çabuk kuruduğundan genellikle ruj sürdüğüm zaman üzerine nemlendirici de sürerim . Bu ruj için de bu geçerli oldu . Kalıcılıkları orta derecede ama 2.99 TL lik fiyatıyla kesinlikle alınabilecek bir ruj .. Fiyatı yüksek olup da çok daha kötü olan rujlar yok mu var :)
 Swatchlara gelecek olursak 
Umarım renkleri belli oluyordur :) Numaraları sırayla 101,24 ve 59 . Ama bana yakışan en çok 24 oldu :) 

Kokuları da normal bildiğimiz ruj kokusu rahatsız etmiyor . Kısacası bu fiyatıyla ben bu ruju sevdim :)

Herkese Öpücüklerr..

5 yorum:

  1. Ben de seviyorum bu rujları:) Hafifçe dudaktan geçirince hiç de öyle kurutmuyo:)

    YanıtlaSil
  2. Evet canım sevdim bu rujları.. anormallik bende bu yağlı cilde o kuru dudaklar nasıl olmuş bende anlamadım doğrusu :D ama nemlendirciyle severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Blogumda artık bana ait olan bir kitabın bölümleri yayınlanacak. Tanıtımı şimdiden yüklendi bile. Göz atıp eleştirilerinizi yazarsanız çok mutlu olurum . :)

    YanıtlaSil
  4. Tam benlik renkler bunlar.. fiyatları inanılmaz güzel :) Mutlaka bakıcam tatlım çok tşk ederim...İyi günlerde sür sürüştür ;)Bu güzel dudaklara ne sürsen harika durur zaten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim
      canim o senin guzelliğin fikir verebildiysem ne mutlu bana :)

      Sil