19 Ekim 2011 Çarşamba

Catherine Arley Pudralarım

Pek fazla Fondoten kullanmayı seven bir insan olmadığım için genelde pudra kullanıyorum . Herkesin öve öve bitiremediği Catherine arley pudrayı denemeye gelmişti sıra ve bir ay önce aldım bende :) Yorum yapmadan önce bir ay kadar kullanmak istedim çünkü aksi takdirde gerçek yorumlarımı yapamayacaktım ..
 Gördüğünüz üzere bir tane yetemedi iki tane aldım :D Tabii ikisi farklı renklerde soldaki 6 numara sağdaki ise 7 numara ..  Yorumlarıma gelecek olursak : Her gün kullanmama rağmen bende bir sivilcelenme veya yağlanma problemine yol açmadı . Kapatıcılığıda iyi bir pudra . Cildimde de öyle ben pudrayım diye bağıran bir durumu yok :D Herkesin övdüğü kadar varmış yanii .. Ben beğendim bitti mi tekrar alacağım bir pudra :)
Bunlarda renkleri .Pudra kullanırken çok koyu bir görüntüyü sevmediğim için genellikle soldakini kullanıyorum .. Bu arada ben 5 TL verdim :) Daha pahalıya satan yerlerde var ama biraz araştırınca bulunuyor bu fiyata da :) 

Not : Lütfen değerli yorumlarınızı bana çok görmeyin sevgili izleyicileriiiiiiiiimmmmmmmmmmm :)))

4 yorum:

  1. bu konu hakkında size katılıyorum hanımefendi.ben üretici firma da çalıştığım için catherine arley pudra artık efsaneleşmiş durumda.5 tl ye aldığınızı söylüyorsunuz 4 tlye de var haberiniz olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatı sattığı yere göre degişiyor malesef ama ben memnunum :)

      Sil
  2. 5 numarası ve 7 nosu var bende de canım...Günlük kullanılabılecek harika bir pudra kesınlıkle...Fazla para bayılmaya gerek yok...Birçok markayı kullanmış biri olarak, o kadar para verip de bunun kadar güzel olmayan pek çok marka biliyorum...iyi günlerde kullan tatlım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu sıralar pırıltısiz olanını bulma cabasındayım bakalım ..guzel yorumun icin cok teşekkür ederim :)

      Sil