25 Mayıs 2013 Cumartesi

Bioderma Alışverişi

Herkese Merhaba 

Bildiğiniz üzere uzun süredir sivilcelerle başım dertte ama bu sivilce durumu tüm yüzüm için geçerli değil . İlginç bir şekilde sadece sol yanağımda kistik sivilceler vardı . Bunun için uzunca bir süre kremler kullandım çok şükür geçme aşamasına geldiler fakat kalan izleri tahmin edebiliyorsunuzdur :( Eczacıma çok güvendiğim için ona gittim sivilcelerimi inceledi ve şu aşağıda gördüğünüz iki kremi verdi : 





Solda gördüğünüz Sebium AKN Soın Correcteur .İçerisinde çinko varmış ve bu sivilcelerin iyileşmesini hızlandırıyormuş kalan bir kaç sivilcem için bir süre bunu kullanacağım . Sağ tarafta gördüğünüz ise Sebium Al Correcteur 2 si 1 Arada renkli dokulu krem . Bu kremin kapağında yeşil renkli bir kapatıcı bulunuyor . Bu kapatıcı antibakteriyel olduğu için hem sivilcelerin iyileşmesine yardım ediyor hem de kapatıyor . Krem kısmı ise aynen renkli nemlendiriciler gibi fakat bence onlardan daha fazla kapatma özelliğine sahip . İkisini alınca Bioderma H2O' yu hediye olarak verdiler iyi bir alışveriş oldu yani benim için :) 

Sebium AKN ' nin fiyatı 50 TL , Sebium Al Correcteur renkli dokulu kremin fiyatı ise 52 TL . Fakat online eczanelerden çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz bence :)

Bakalım umarım bu kremlerden memnun kalırım , kullananlarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum :)

2 yorum:

  1. AKN olanını ben de kullandım uzunca ama yenilerin çıkmasına engel olmuyor sadece varolanları söndürüyor. La roche posay duo kullandım uzunca bir süre gerçekten iyi düzenli kullandığım dönemlerde sivilce çıkmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım ben nasıl sonuç alacağım düzenli olarak kullanıyorum, tek tük sivilcem kaldı onları geçirse kafi bana :) Duo'yu bende kullanıyordum ancak sivilce tedavisi gördüğüm için bırakmak zorunda kaldım :/

      Sil