29 Mayıs 2013 Çarşamba

Bio Nesia El ve Vücut Losyonu

Bir süre önce Kardelen Blog'un çekilişini kazanmıştım. Bu çekiliş ilk kazandığım çekiliş oldu nasıl mutlu oldum anlatamam :) Kazandığım ürün Bio Nesia'nın El ve Vücut Losyonuydu . Bu losyonu çoğu yerde görmüştüm ve çok merak ediyordum sevgili Kübra'nın sayesinde kullanma fırsatım oldu çok teşekkür ediyorum , bir de hediyenin içinde şirin mi şirin bir not vardı onun güzel kalbini yansıtan  :)
Ürün 150 ml 12 Ay Kullanım Ömrü Var ve Fiyatı 24,90 TL

Ürüne gelecek olursam
Sitede ürünü şu şekilde tanımlamışlar : 


Etkisi ve Özellikleri :
Bionesia El ve  Vücut Bakım Losyonu, cilt yapısını güçlendirir. Nemlendirici etkisiyle cildin uzun süre nemli kalmasını sağlar. Cildi yumuşatır  ve  elastikiyetini arttırır. Cilde doğal  bakım yaparak canlılık kazandırır. Kuru ciltlerin tüm gereksinimini karşılamak üzere formüle edilmiştir. Su bazlı bir emülsiyondur.
Kullanımı:
Bu ürün günlük olarak el ve vücuda kullanılabileceği gibi, özellikle banyodan sonra kullanılması da tavsiye edilir. İhtiyaç hissedildiği zamanlarda vücuda hafif  masaj yaparak uygulayınız.

Bio Nesia'nın tüm ürünlerinin tamamen organik içerikli olması ve ürünlerinde argan yağı bulundurması benim bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanmamı sağladı. Bu açıdan gerçekten denenmesi gereken bir marka olduğunu düşünüyorum çünkü hem doğal içerikli hem de uygun fiyatlı bir marka kendisi.


Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve tam anlamıyla bu vücut losyonuna aşık oldum ! 
Ben normalde parfümlü ürünleri pek kullanamam alerjimden dolayı fakat bu losyonun öyle güzel bir kokusu var ki her sürüşümde koklamaktan yoruluyorum diyebilirim :)


Yapısı fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi ne çok katı ne de çok sıvı. Sürdüğünüzde cildiniz kolayca emiyor ve yağlı bir his bırakmıyor ciltte bu da bence çok büyük bir artı yön bu losyon için . Yağlı bir his bırakmamasına rağmen nemlendirmesi gerçekten çok güzel , ben hem ellerime hem de vücuduma gönül rahatlığıyla uyguluyorum gayet yeterli geliyor nemlendirmesi . 

Saf Argan yağını saçıma ve yüzüme uygulayabilirim ama vücuduma uygulayabileceğimi pek sanmıyorum verdiği histen dolayı . Böyle içerisinde Argan Yağı bulunan vücut losyonları sayesinde bu ihtiyacımı da karşılamış oluyorum ve bu losyon bu iş için biçilmiş kaftan bence ! 


Vanilya Club'da şuan kampanya yapmışlar ve Saf Argan Yağı+Saç Bakım Serumu+El ve Vücut Losyonu 88,80 TL bence bir bakın bu kampanyaya :)


Ben özellikle yazın güneşlendikten sonra da tüm vücuduma uygulamayı düşünüyorum bu losyonu ve bittikçe kesinlikle yenisini alacağım . Varsa deneyenler sizin de yorumlarınızı bekliyorum :)

2 yorum: