5 Ağustos 2012 Pazar

Ann Yvette Ürünleri ile Tanışmam

Öncelikle herkese merhabaa
umarım gününüz hatta genel olarak yazınız güzel geçiyordur canlarım :)


Sizlere yaklaşık bir aydır kullandığım Ann Yvette ürünlerini tanıtmak istedim bugün .


Temmuz Ayında Ann Yvette facebook sayfasını takip edenler bilirler bir 11 temmuz kampanyası oldu :) 
Neydi bu 11 temmuz kampanyası hemen bilmeyenler için açıklama yapayım 


1 inci tozu + 1 nemlendirici + 1 temizleme sütü + 1 el kremi

4 parça setin tamamı tek fiyat...: 35 TL (kargo hariç)



Gördüğünüz üzere mucize bir fiyat bu ürünler için :) Bende 


çok denemek istiyordum o gün mail attım Serkan beye. Saat 


17.00 ' den sonra açıklayacaklarını belirttiler kazananları . Mailime 


baktım gelen hiçbir şey yok.. Tam umudu kesmişken saat 8 gibiydi 


yanlış hatırlamıyorsam mail geldi :) Anlatamam nasıl mutlu 


olduğumu .. 


Ürünler elimize geçtikten sonra havale ile ödeme yapacağımız söylendi . Aynen o şekilde ödemeyi yaptım bende :)
Şu şekilde bir poşette gayet özenli bir şekilde göndermiştiler ürünleri . Ayrıca alttaki fotoğrafta gördüğünüz üzere bir kağıtta ürünler hakkında bilgiler ve hesap numarası yazıyordu .
 İlk olarak meşhur inci tozu maskesinden başlamak istedim :) Bir kere tüm ürünler buram buram deniz kokuyor.. Cilde zararlı hiçbir madde yok içeriklerinde . Tamamen denizden gelen güzellik yani :)
 Bu maskeden bir tatlı kaşığı ya da biraz daha fazla nasıl uygun görürseniz yüzünüze sürüyorsunuz yumurta akıyla karıştırıp . Ben kolumdaki güneş lekesine de sürdüm ne zararı olabilir ki :) Bilgilendirme kağıdında en az 4 kere kullanmış olmanız gerek diyor kesin sonuç alabilmek için ama gerçekten güzel bir maske :)
 Gördüğünüz gibi maskeyi yaparken de fotoğrafladım :) Ama kıvamı biraz daha katı olursa daha uygun olurmuş gibi geldi bana ,yumurta akı fazla kaçtı yanii :)
 Kreme gelecek olursak yoğun yapıda bir krem kendisi . Ben özellikle gece sürmeyi tercih ediyorum . Cildimi yenilediğine inanıyorum :) Ayrıca gerçekten ışıl ışıl oluyorsunuz .(Ürünleri kullanmaya başladıktan sonra makyaj yapmamama rağmen bir kaç kişi makyajın çok güzel dedi yüzümde makyaj yok dedim inanmadılar :) Tabii bende hunharca bir gülümseme :) ) Yağlandırma konusuna gelince , ben onlara bir şey demememe rağmen yağlı ciltler için olan serisini göndermişler sağ olsunlar . Az bir miktar t bölgemde yağlanma oluyor ama gece sürdüğüm için problem değil .

 İşte kremimizin parmaklanmış yapısı  :)

 Temizleme sütüne gelecek olursak , buda çok sevdiğim bir ürün oldu . İlk olarak yüzüme masaj yaparak yediriyorum , daha sonra nemli bir pamukla silip yüzümü yıkıyorum . Kesinlikle kurutma ya da temizlememe gibi bir durumla karşılaşmadım .


Yapısı da tıraş köpüğü gibi içinde ışıltıları var fotoğrafta pek belli olmasa da  :)





El kremi gayet ince yapıda hemen emilen elleri yumuşacık yapan bir krem bayıldım :) Kokusu da rahatsız etmiyor tam bana göre yanii..


Gördüğünüz üzere su gibi bir yapısı var kremin . 


Not olarak eklemek istediklerim : Öncelikle Serkan Bey'e buradan ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum gerçekten tüm maillerime hiç geciktirmeden içtenlikle cevap verdi .Ann Yvette müşterilerine çok değer veren bir marka :)
Ürünlere olumsuz bir yan eklemem gerekirse eğer dediğim gibi krem birazcık t bölgemi yağlandırdı ama sabah kalktığımda zaten temizleme jeliyle yıkıyorum yüzümü problem olmuyor :) ee temizleme sütünü ne zaman kullanıyorsun derseniz akşamları eve geldikten sonra :)


Son olarak 7 ağustosta bir kampanyaları daha var kaçırmayın derim benden söylemesiii :)


Ann Yvette Facebook sayfası için :)

2 yorum:

  1. Merhabalar,
    Ellerinize sağlık, bizlerden daha iyi tanıtmışsınız ürünlerimizi :) Kullananlar bilir sloganımız hak ettiği yeri bulmuş :)
    İlginize layık olabiliyorsak ne mutlu bize. Ürünlerimizin doğallığı ve etkileri, sizlerin güzel bakış açınızla bir değer kazanıyor.
    Bizler de daha çok kullanıcının mucizevi inci tozu gerçeğiyle tanışsın diye elimizden geleni yapıyoruz.
    Sezon fiyatlarından önce, son kez çok uygun fiyata kampanya yapıyorum. 7 Ağustos'ta sadece 1 gün sürecek kampanyamızda mucizevi özel ürünümüz "göz kremi" de vereceğim :) her kadın doğal güzelliği hak eder. Daha çok bilgi için lütfen facebook sayfamızı beğenin.
    saygılarımla,

    serkan saraç
    ann yvette türkiye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yorumunuz için teşekkur ederim Serkan bey , ne kadar ilgili olduğunuz benim lafımda kalmamış oldu sayenizde :) Ben tamamen objektif olarak deneyimimi paylaştım ki herkes bu mucizevi ürünler hakkında bilgi edinsin . Göz kreminizi de en kısa zamanda denemek istiyorum eminim ki oda çok güzeldir :) Sizin yaptığınız avantajlı kampanyalarla da uygun fiyata sahip olabiliyoruz bu güzel ürünlere emeğinize sağlık sizin de :)

      Sil