3 Aralık 2011 Cumartesi

Rival De Loop Gel Eyeliner

Ürünü tanıtmaya geçmeden önce bir süredir ortalıklarda yokum biliyorum.. Vizelerim, moral bozukluğu vs. derken boşladım bloğumu biraz . Lütfen kusuruma bakmayın :)

Efeniiiiiim gelelim ürünümüze. Ben hayatımda hiç gel eyeliner kullanmadım . Zaten genel olarak eyeliner kullanmayı beceremem . Taşırırım , bozarım, yarıda bırakır kaçarım :D 
Bu ürünü şu andan hangi blogta okudum hatırlamıyorum ama bir blogta okudum ve almaya karar verdim ama araki bulasın .. 

Kaç bin kez gittim geldim gittim geldim her seferinde siyah olanı bitiyordu . Ayrıca mor ve yeşil rengide var ama ben bir kullanmaya başlayayım da onlara sonra geçerim .. En sonunda tam umudu kesmişken son gidişimde arkalarda bir yerlerde saklanmış beni bekliyordu eyelinerım :) Bayağı bir korkarak aldım .. 
Ama korktuğum gibi çıkmadı açıkçası . Fırçayla gayet rahat sürdüm tabii ilk sürüşlerin acemiliği olmadı değil :) 
Ama benim dakikalar içerisinde yağlanan cildimde çok kalıcı olamadı kendisi .. Elimin üzerinde denedim 3 kere yıkamama rağmen izi duruyordu . Galiba bende kalıcı olmamasının nedeni cildimin çok yağlı olması .. Karma ve kuru ciltli olanlar gayet rahat kullanabilirler . Tabii bizde kullanabiliriz :)
Duruşunu çok beğendim ama bakalım bir süre daha deneyeceğim uçup gitmeye devam etmez umarım ..

Buyrun Fotoğraflar :)

2 yorum:

  1. gerçkten de hiç çıkmıyor kalıcı bence baya minicik olması beni almaya cezbetmişti:)) artık adımla yorum yapabiliyroum ben izleyicin selen;)

    YanıtlaSil
  2. Herkes öyle diyor canım ama bende kalıcı olan şeyler çok nadirdir normalde de :( Ama severek kullanıyorumm .. :)

    YanıtlaSil