27 Eylül 2011 Salı

Mulberry Çanta Hediyesi !

Sevgili The Magic Of Makeup blogunun sahibi düzenlediği hediye çekilişiyle bu güzel mi güzel mulberry çantadan hediye ediyor :) Katılmak için tıkladın bile ! :))

18 Eylül 2011 Pazar

En Sonunda bende H&M ye Gittim :)

Bayramda Torıum Alışveriş merkezine gidelim dedik . Bir de ne göreyim H&M :)) Tabii benim ağzım kulaklarımda hemen girdim içeri .. O gün pek alışveriş yapasım yoktu bu yüzden pek bir şey almadım ..
Ama gerçekten güzel şeyler vardı yeni sezonda :)

İşte bu iki bebek benim oldular :) Çoğuna göre devasa ayak boyutumla (41) pek fazla ayakkabı bulamıyorum kendime göre ,buluncada kaçırmıyorum :) İkiside çok rahat ikside çok şık bence ama kırmızı olanı daha bi sevdim sanki renginden dolayı ..

15 Eylül 2011 Perşembe

Watsons'dan Aldıklarım

Watsons'a şöyle bir bakmak için giren ben bir şey almadan durabilir miyim hiç :) Hemen şunları alıverdim..

İlki vaseline nemlendirici bakım kremi . Herşeyden önce o kakao kokusu beni benden alıyor her sürüşümde hihihi :) Nemlendirme konusunda da performansı çok iyi bence . Alışkanlık haline geldi bunu sürmek :) Ayrıca kokusuda çok kalıcı .. Bitsin hemen yenisi alınacak :)

İkincisi ise Watsons cooling face mask . Bu ürünün paraben içermemesi beni cezbetti doğrusu . Salatalık maskesini bi deneyeyim dedim denedim . Ama öyle çok memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim yapmasamda olurmuş :D Buna karşın 2 tl lik fiyatıyla denenebilir ..

14 Eylül 2011 Çarşamba

Pastel No: 20 :)

Geçenlerde bir kozmetik mağazasında dolaşırken (hangisiydi tam hatırlayamıyorum şimdi ) bu ojeyi gördüm ve hemen almaya karar verdim . İyikide almışım özellikle bronz tenin üzerinde harika duruyor tabi ama beyaza dönmeye başladım bile ben :) Bir de bunun daha açık bir turuncusu vardı en kısa zamanda onu da alıp deneyeceğim.. Pastelden çok memnunum oje olarak ama :)


Sonunda Geri Döndüm :)

Bir bayram tatili diye gittiğim tatil biraz fazla uzamış gibi oldu maalesef sevgili izleyicilerim. Çünkü döndüğümde kötü bir süpriz beni bekliyordu : Bilgisayarım bozulmuştu :( Neyseki artık teknolojiye geri dönüş yapmış bulunmaktayım :D

Bu arada 15 Eylül gecesi yapılacak olan Fashion's Night Out ' a katılabilmeyi ümid ediyorum çünkü geçen sene gittiğimde gerçekten çok güzeldi o ambiansı görmeye bile değer :)